diumenge, 5 de juliol de 2009

Brindis

Aquesta ampolla de vi no és una ampolla qualsevol. Es tracta d'un vi excepcional, un Rioja de la famosa Viña Tondonia, de la bodega López de Heredia de Haro, collita del 1934. O sigui, dels temps de la República, abans de la Guerra Civil!!!

I avui, 4 de juliol del 2009, l'avi Albert, 43 anys després d'haver-la comprat, ha complert la seva promesa i l'ha obert per brindar per mi (i de pas pel seu aniversari)

Tot un esdeveniment!


No estic segur de si beure'n el contingut ha estat una experiència dionisíaca ja que a mi no me n'han ofert, però obrir l'ampolla els ha tingut una estona entretinguts i ha requerit diversos instruments i grans dosis d'imaginació, i un cop obert, per les cares d'experts que posaven l'avi i el tiet Pau com a mínim m'ha donat la sensació que no s'havia fet malbé, que ja és moltCom que no m'agrada portar xumet, no he pogut tastar aquest vi tant fantàstic... Sort que la mama n'ha begut una mica i quan m'arribi a mi (a través de la teta) serà encara una miqueta més vell que quan se l'han begut, jajaja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada